ŞANLIURFA / HİLVAN - Ovacık İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuzda 8. sınıflara yönelik Mesleki Eğitim Merkezlerini tanıtma ve bilgilendirme semineri verildi.

Şbt

Okuma ve yazmada eksiklikleri olan öğrencilerimize Türkçe öğretmenleri tarafından haftanın belirli saatlerinde okuma yazma çalışmaları yaparak öğrencilerin eksikliklerini tamamlanmaya çalışıldı.

Ock

Köyün doktorunu davet ederek mesleki çalışmalarını örenek gösterip seminer sundu. Tecrübelerinden yararlanan öğrenciler meslek seçime katkı sağlandı

SOSYAL SORUMLULUK SAATİ

O SES OVACIKLA ses yarışması brincisi seçtik

DÖNEM SDONU ETKİNLİĞİ İLE ÖĞRENCİLERLE ORİGAMİ ÇALIŞMASI YAPILDI

Ock

Sinema saati ile öğrencilerin hem ufkusunu genişletecek hemde eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla Buğday Tanesi adlı film izletildi.

Ock

Öğrencilerin akademik başarılarını arttırmaya yönelik sınıf içi etkinlikler düzenlenmektedir.

Ock

Okuma Yazmada eksiklikleri olan öğrencilere Türkçe öğretmenleri tarafından bireysel çalışmalar yapılmaktadır.

Ock

Dönemim son haftası olması nedeniyle öğrencilerle çeşitli etkinlikler yapıp daha verimli ve eğlenceli geçmesi sağlandı. En sevdiğini paylaş etkinliği ile çocuklarda sevdiği bir nesnesinin hikayesini anlatması ve daha sonra sevdiği arkadaşına hediye etmesi çalışması gerçekleştirildi

Ock

Bağımlılıkla ile mücadele kapsamında 8. sınıflara danışman öğretmenleri tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ock

yapılan yarışma sonucu 1. olan Öğrencimiz Hatice Şehval ŞİLEN olmuştur.

Dede Korkut hikayeleri çalışmaları

YUNUS EMRE SÖZLÜĞÜNDEN CÜMLE VEYA AFİŞ YARIŞMASI OKUL BİRİNCİSİ